cadeau voor iemand die gaat reizen featured

21x de allerleukste cadeautjes voor iemand die gaat reizen

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die gaat reizen of voor iemand die graag of veel reist? Wij zochten 21 leuke reis cadeautjes voor elke type reiziger voor je uit!

1. Packing cubes, het cadeau voor de georganiseerde reiziger

Een superhandig cadeau voor iemand die gaat reizen en graag zijn of haar valies netjes op orde houdt, zijn deze packing cubes. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hippe of meer klassieke kleurtjes. Een gegarandeerde voltreffer voor de georganiseerde reiziger!

2. Compacte verrekijker voor de natuurliefhebber die op reis gaat

Vogels of andere dieren spotten wanneer je de natuur intrekt, dat kan met deze compacte verrekijker. 

Een topcadeautje voor reizigers die de natuur opzoeken op vakantie.

3. Houten wereldkaart voor de thuiskomer

Prachtige houten wanddecoratie waarop je de bestemmingen die je bezocht hebt, kan aanduiden. Een prachtig cadeau dat ieders interieur opsmukt. 

TIP! Op zoek naar je volgende reisbestemming? Wij speurden de leukste vakantieplekjes in Europa voor jou op. 

4. Paspoorthoesje, een ideaal cadeau voor iemand die gaat reizen

Een mooi paspoorthoesje: een ideaal cadeau voor iemand die op reis gaat. Bovendien is dit hoesje verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes. Hoe leuk! Een ideaal klein maar fijn – en niet heel duur – cadeautje waarmee je elke reiziger blij maakt!

5. Camperlogboek voor de kampeerder die zijn of haar herinneringen wil koesteren

Superleuk geschenkje voor wie er met de camper opuit trekt. Een boekje vol nuttige info en camperhacks, en een manier om je herinneringen aan al je kampeerplaatsjes voor eeuwig op te slaan. 

6. De Lifestraw drinkbus: reis cadeau voor de dorstige vakantieganger

Met deze praktische drinkbus tover je quasi alle water om tot drinkbaar water. Handig cadeau voor iemand die op reis gaat in landen waar er niet altijd proper drinkwater is, of voor de wandelaar die zijn drinkbus onderweg wil bijvullen met water uit een beekje of rivier. 

7. Fun cadeau voor wie houdt van spel & plezier op vakantie

Op zoek naar een fun cadeau voor iemand die gaat reizen? Met deze kaarten wordt elke reis een spel. Ga de uitdagingen aan en vorm je vakantie om tot één groot avontuur.

8. Hip kabeltasje voor de reizende techneut

Met dit mooie tasje, dat verkrijgbaar is in verschillende hippe kleurtjes, heb je altijd alle kabels netjes geordend bij de hand.

TIP! Heb je een skivakantie gepland en weet je niet wat je allemaal moet meenemen? We hebben voor jou een handige inpaklijst gemaakt. 

9. Reisdagboekje voor de frequente reiziger

Een leuke gift voor al wie regelmatig op reis gaat en een fijne herinnering wil overhouden aan zijn of haar vakantie. 

10. De gids voor de reiziger die op zoek is naar zijn of haar volgende bestemming

De allermooiste reisbestemmingen over de hele wereld zijn prachtig in beeld gebracht in het boek “Verliefd op de wereld.” Een must have cadeau voor een fervente reiziger!

11. Een handbagagekoffertje: het ideale reis cadeau voor de citytripper

Een handbagagekoffertje aan een betaalbare prijs in een herkenbaar kleurtje, niks zo makkelijk om mee te nemen op de volgende citytrip. 

TIP! Op zoek naar een leuke bestemming voor een citytrip? Lissabon is een stad die massa’s te bieden heeft. Lees meer over de top 10 bezienswaardigheden in Lissabon.

12. Een weekendje weg: cadeau voor reizigers die er even tussenuit willen

wonderbox cadeau reis

Geef eens een weekendje Europa cadeau! Met deze bon kiest de ontvanger de locatie van zijn of haar keuze.

13. Een spaarpotje voor wie nog wat moet sparen voor de volgende trip

cadeau voor wie op reis gaat spaarpot

Een leuke transparante spaarpot aan een mini-prijsje om niet uit het oog te verliezen waarvoor je nu ook alweer aan het sparen bent 😉

14. Minikoelkastje voor de kampeerder die op zoek is naar verkoeling

Hoe schattig is dit kleurrijk minikoelkastje wel niet! En dat het van pas zal komen als je er met de camper op uit trekt, dat staat als een paal boven water.

TIP! Hou je van kamperen? Dan hoort Corsica thuis op je bucketlist. Lees de 9 tips voor een geslaagde vakantie naar Corsica.

15. Oogmasker: cadeau voor de reiziger die onderweg graag van een goede nachtrust geniet

Tijdens je vlucht, trein- of autorit, of gewoon in je hotel of vakantiehuisje genieten van deugddoende nachtrust, dat kan met dit oogmasker.

16. Smartphone lensclip voor de toerist die het ultieme kiekje wil maken

Deze 3-in-1 camera lens clip je vast op je smartphone. Je maakt zo naadloos de mooiste foto’s met super macro, wide angle of fisheye lens. Een prima cadeau voor wie graag reist en fotografeert!

17. Survivalkit(je) voor de avonturier

survival kit op reis

Dankzij deze survivalkit komt elke avonturier op zijn pootjes terecht: een vuurstick, een zakmes, een nooddeken, een kompas,… 

18. Bagageweegschaal voor wie steevast te veel meeneemt op reis

reisaccessoires cadeau bagageweegschaal

Ga je met het vliegtuig op reis, dan doe je er goed aan op voorhand te checken of je bagage niet te zwaar is. Met deze weegschaal weet je meteen hoeveel bagage je beter thuislaat. 

19. Hippe Instaxcamera voor wie zijn reisavonturen wil vereeuwigen

Dit hippe fototoestelletje, verkrijgbaar in leuke pastelkleurtjes, is het ideale geschenkje voor wie graag al zijn of haar reisavonturen fotografeert. 

20. Handige reisflesjes voor wie geen gedonder wil met vloeistoffen in de handbagage

Dit etui met kleurrijke reisflesjes is een must have voor wie regelmatig het vliegtuig neemt. Geen struggle meer met de maximum hoeveelheid vloeistoffen. 

21. Een e-reader voor de belezen reiziger

Vakanties zijn voor velen het ideale moment om boeken te lezen. Met een ereader vermijd je zware boeken mee te zeulen in je valies.

Dit vind je misschien ook leuk


Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat wanneer je vanop deze site doorklikt naar een site van een partner en daar iets aankoopt, wij daar een kleine commissie op verdienen. Dit kost jou niks extra en het helpt ons om verder te investeren in onze blog

Reizen
Reizen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *